Op Camping La Sirene geniet je met je hele gezin!

De Languedoc is een schitterende streek in Frankrijk. Een streek die zeker een bezoek waard is. En dus is het misschien een idee om voor komend jaar een camping te zoeken in die regio. Denk dan, bijvoorbeeld, eens aan Camping La Sirene. Op Camping La Sirene is heel veel te doen en je kunt er met je hele gezin de complete zomervakantie doorbrengen zonder je ook maar een moment te vervelen. Camping La Sirene ligt in het zuiden van Frankrijk en dat staat wel zo'n beetje garant voor schitterend weer. Je hoeft je regenkleding en je dikke trui dus echt niet mee te nemen.

Ga je zelf een tent neerzetten op Camping La Sirene?

Kamperen is zo'n beetje volkssport nummer 1. Deze manier van de vakantie doorbrengen is en blijft erg populair. Maar we hebben nu wel meer eisen dan een aantal jaren geleden. Zo is het hele idee van zelf je tentje opzetten eigenlijk alleen nog voor de die-hard kampeerders. De meeste mensen kiezen, als het even kan, voor wat meer luxe. En dat kan op Camping La Sirene. Zo kun je op Camping La Sirene een volledig ingerichte luxe stacaravan huren. Je hebt dan je eigen sanitaire voorzieningen en hoeft dus niet te wachten in de rij voor de douches. Wil je back to basics? Dan kan dat ook op Camping La Sirene. De sanitaire voorzieningen zijn meer dan prima!

Wat is er te doen op deze camping?

Dat is bijna niet op te noemen. Er is zoveel te doen en zoveel te ontdekken. Je kunt vanaf deze camping met een (gratis) pendelbus naar het strand, maar je kunt er ook heerlijk zwemmen in het binnen- of het buitenbad. Ga van de glijbaan en ontspan op de ligweide, speel een potje jeu de boules en haal een afhaalmaaltijd bij het restaurant. Of neem rustig de tijd om heerlijk te eten in het restaurant. Iedere dag is het animatieteam er om iedereen in beweging te krijgen of om leuke spellen te doen. Ja, je hoeft je echt geen moment te vervelen op deze schitterende camping.

Wil je de hond meenemen?

Je hond is onderdeel van je gezin en dus wil je hem het liefst meenemen op vakantie. Nu zijn er veel campings waar honden niet zijn toegestaan, dus is het vinden van de perfecte vakantieplek nog best wel eens lastig. Op Camping La Sirene mag je, in veel gevallen, de hond gewoon meenemen. Geef dit wel aan bij je boeking en let op dat de hond altijd aangelijnd moet zijn op de camping.