Hier koop jij voordelig je inkt voor je printer

Door de pandemie zijn veel mensen thuis gaan werken. Ook al zijn de maatregels al lang weer verdwenen, toch werken veel mensen nog steeds vanuit huis. Dit komt omdat het hun zo goed is bevallen. Ze hoeven immers niet meer zo vroeg hun bed uit en houden zo extra tijd over voor andere kleine klusjes in huis. Dit thuiswerken brengt helaas wel wat extra kosten met zich mee. Normaal gesproken gebruik je bijvoorbeeld het water en de energie van je werkgever, en nu moet je zelf betalen voor het gebruiken van de kraan of het doorspoelen van de wc.

Verder ben je stiekem best veel geld kwijt aan je printer. Zeker wanneer je deze regelmatig gebruikt. De fabrikanten van de printers maken je vaak wijs dat je altijd originele inkt moet kopen voor het beste resultaat. Maar dit is meer een verkooptruc en geen realiteit. Ook met goedkopere versies kun jij hetzelfde mooie resultaat bereiken! Waar je die inkt kunt kopen? Nou, gewoon online!

Koop je benodigdheden online

Een goede toner kopen wordt je online heel erg makkelijk gemaakt. Deze koop je namelijk gewoon vanuit je luie stoel. Wat is een toner eigenlijk? Een toner is de cartridge voor een laserprinter. Eigenlijk heet een toner geen cartridge, hoewel veel mensen het wel zo noemen. De toner speciaal voor je laserprinter, is gevuld met een fijn mengsel bestaande uit plastic deeltjes, koolstof en kleurstoffen. De poederdeeltjes worden op het papier gebrand. Zo ontstaat een afdruk gemaakt van poeder in plaats van inkt. Het effect is verder nagenoeg hetzelfde.   

Wanneer je je producten online bestelt, worden ze in veel gevallen gratis voor je verzonden. Hoe handig is dat?! Je hebt je inkt snel in huis, waardoor je weer spoedig aan de slag kunt. Voor een goede toner hoef je niet perse een originele te hebben. Ook toners van huismerken doen prima hun merk. Zo bespaar jij ook nog eens geld, terwijl je foto’s en documenten nog steeds van goede kwaliteit blijven. Op zoek naar goede inkt voor je printer? Online wordt ook hp inkt verkocht van het eigen huismerk.

Advies nodig

Weet jij niet precies welke inkt jij nodig hebt voor jouw type printer? Vraag dan vooral even advies aan de experts. Zij weten als geen ander welke cartridges je nodig hebt voor het behalen van een mooi resultaat. De huismerk inkt zal gewoon door je printer geaccepteerd worden. En wanneer je problemen ervaart, is er de klantenservice. Ben je toch niet tevreden? Dan kun je gebruik maken van het 100 dagen retourrecht. Bestel al je producten voor je printer vandaag nog online!