Hoe vind je de perfecte tas voor jouw garderobe?

Elke vrouw heeft minstens één perfecte tas nodig in haar garderobe. Tassen zijn er in allerlei soorten en maten. Ook zijn ze verkrijgbaar in vele prijsklassen. In deze blogpost kom jij erachter wat belangrijk is bij het vinden van de ideale tas voor jou. Een tas kan namelijk meerdere functies hebben. Hij moet het liefst een beetje praktisch zijn en daarnaast je outfit afmaken. Lees snel verder voor het vinden van jouw droomtas!

Uitstraling van de tas

Wanneer je in een goede tas wilt investeren, bijvoorbeeld in een Josh V tas, is het belangrijk om een kleur te kiezen die het liefst neutraal is. Kijk in je kast en kies een kleur die veel terugkomt en goed combineert met andere kleuren die je veel draagt. Dit kan voor de een bijvoorbeeld zwart zijn en voor een andere juist beige of bijvoorbeeld roze. Iedereen heeft een andere stijl en iedereen draagt dus ook een ander type neutrale kleuren. Verder is het goed om na te denken over welke stijl de tas moet zijn. Hou jij van klassiek of draag je vaak stoere outfits? Bij Josh V hebben ze een ruim aanbod aan klassieke tassen.

Denk na over het formaat

Je hebt de perfecte kleur gevonden, en nu? Nu is het tijd om na te denken over het formaat van de tas! Ben jij iemand die op pad gaat met alleen de hoognodige spulletjes of wil jij graag vanalles meenemen zoals een flesje water en een notitieboek? Het formaat van de tas moet aansluiten bij waar je de tas voor nodig hebt. Is het een tas die je wilt dragen tijdens avondjes uit of moeten ook jouw werkspullen erin passen? Daarnaast moet ook het formaat van de tas bij je lichaam passen. Houd er rekening mee dat wanneer je wat kleiner en slanker bent, je door een grote tas nog kleiner kunt overkomen. Wanneer jij je lengte juist mee hebt, kun jij een grote tas goed hebben en kom je minder goed weg met een zeer klein tasje. Hoewel dit tips zijn, is het allerbelangrijkste dat jij je fijn voelt wanneer je de tas draagt. Bovengenoemde zaken zijn dan ook richtlijnen en zeker niet een advies dat opgevolgd moet worden.

Materiaalkeuze

Als laatste komen we aan bij het materiaal van de tas. Wil jij graag dat jouw tas van écht leer is, of ga jij liever voor een vegan variant? Tegenwoordig zijn er veel tassen in vegan leather verkrijgbaar die op het oog nauwelijks tot niets afwijken van een leren tas. Dit waren de tips voor het vinden van jouw perfecte tas!